Individueel

Individuele yogabegeleiding en coaching is voor iedereen (kinderen tot senioren) die behoefte heeft aan een meer persoonlijke benadering en gericht wil werken aan specifieke doelenstellingen of thema’s. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je (nog) niet in een groep yoga kunt of wilt beoefenen.

 

Het kan zijn dat je geen tijd hebt om wekelijks lessen te volgen, maar je wel begeleiding wilt voor je eigen yogabeoefening. Als je lichamelijke klachten of beperkingen hebt kunnen individueel afgestemde oefeningen je helpen om de situatie te verzachten en zelfs te verbeteren. Individuele begeleiding en yoga coaching kan ook de angst voor je eigen onvermogen of lichaam verkleinen zodat de drempel naar het deelnemen aan yoga in en groep, (team)sport of dagelijkse activiteiten makkelijker genomen kan worden.

 

Als je al thuis bent in de yogahoudingen en je wilt meer wilt weten van de diverse lagen van waaruit je de yogahoudingen kunt doen of hoe je de beoefening kunt verdiepen, dan kan individuele begeleiding je helpen meer accenten te leggen in de yogabeoefening. Bijvoorbeeld hoe de ademhaling een grotere rol kan spelen om de houdingen meer tot zijn recht te kunnen laten komen, hoe aanspannen van bepaalde lichaamsgebieden (bandha’s) doorwerken, hoe je mudra’s kunt inzetten, hoe je nog specifieker kunt werken vanuit interne uitlijning of globale lichaamsgewaarwording.

 

Het kan zijn dat je nieuwsgierig bent naar de filosofie achter yoga en wat het kan betekenen in je dagelijkse leven.

 

Vanuit al deze beweegredenen kan ik in een één op één situatie kennis en aandacht specifiek afstemmen op jouw wensen.

Blijf op de hoogte en ontvang de leukste nieuwtjes van Yoga Bala.

Om te kijken of yoga iets voor je is, kun je hier een gratis proefles aanvragen. Uiteraard kunt je ook telefonisch contact opnemen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Wil je liever geen les in een groep, of heb je een speciale hulpvraag, dan kun je hier een gratis intakegesprek aanvragen.