Kinderyogafeestjes

Wil je je verjaardag eens op een heel andere manier vieren, kies dan voor de een yogabelevenis! De jarig mag een thema kiezen dat hij of zij leuk vindt. Rond dit thema wordt een yoga-avontuur ontwikkeld. Het thema kan zijn: dieren, strand en zee, natuur en bos, edelstenen, sprookjes, zon en maan en nog veel meer.

 

Samen gaan we aan de slag met verschillende yoga-elementen, zintuigen, beweging en dans/motoriek, fantasie en creativiteit wordt geprikkeld tezamen met ontspanning en veel plezier. Indien gewenst, kan het yogafeestje uitgebreid worden met een extra creatieve activiteit binnen: mandala kleuren, kleien, nat-in-nat schilderen/oliepasteltekenen, lieve woordenschrift versieren, kracht-intentiedoosje maken, bloemen drogen. Ook kan er gekozen worden voor een extra bewegingsactiviteit buiten, zoals een speurtocht, buitenspel, natuurbelevenis of begeleid vrij spelen in een speeltuin. Natuurlijk is er een mogelijkheid om iets lekkers te eten en drinken en kadootjes uit te pakken.

 

Bel mij voor meer informatie en een offerte.

 

 

Blijf op de hoogte en ontvang de leukste nieuwtjes van Yoga Bala.

Om te kijken of yoga iets voor je is, kun je hier een gratis proefles aanvragen. Uiteraard kunt je ook telefonisch contact opnemen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Wil je liever geen les in een groep, of heb je een speciale hulpvraag, dan kun je hier een gratis intakegesprek aanvragen.