Tarieven

Volwassenenyoga

 

Het lesgeld bedraagt 95,00 euro per 10 lessen. Mocht je na het volgen van een gratis proefles besluiten om het blok te volgen dan betaal je dus 9 lessen = 85,50 euro. Stap je later in het blok in, dan betaal je het aantal resterende lessen x 9,50 euro.

Je verbindt je voor de duur van het lesblok. Dat betekent dat je het hele cursusbedrag betaalt, ook als je verhinderd bent of besluit tussentijds te stoppen. Hiervan kan alleen afgeweken worden als dit van te voren overeengekomen is. Bij langdurige ziekte of zwangerschap is er eventueel een regeling mogelijk.

Je kunt het lesgeld voor het begin van een blok in de (eerste) les ter plekke contant voldoen of overmaken op girorekeningnummer NL64INGB0004926371, BIC: INGBNL2A t.n.v. Regina Heida, Hoogland, o.v.v. lesgeld Yoga Bala en het bloknummer.

 

Seniorenyoga

Voor seniorenyoga geldt een gereduceerd tarief van 5,00 euro per les waarbij per seizoensblok betaald wordt. Om te bepalen of deze vorm iets voor je is, ben je welkom om 4 proeflessen ad 20 euro te volgen. Hierna kun je zonder verplichtingen besluiten om wel of niet door te gaan. Betalingen verlopen via Christa Reinhoudt van het Inloophuis De Ontmoeting.

 

Kinderyoga

Bij minimaal 4 kinderen per lesuur start het blok. Er is een blok in het najaar (september t/m november) en een blok in het voorjaar (januari t/m juni). De kosten voor een les bedragen €8,00 en zullen per blok doorberekend worden. Instroom is op elk moment gedurende het jaar mogelijk tot een maximale groepsgrootte van 8 kinderen.

 

Kinderyogafeestje van ca. 1,5 uur op dinsdag- tot en met zaterdagmiddag in overleg

5 kinderen 16,00 p.p.

6 kinderen 13,25 p.p

7 kinderen 11,50 p.p

80 euro voor 8 kinderen 

Dit is inclusief een volwassene, drinken en iets lekkers en een kadootje voor alle kinderen.

Kosten voor eventueel extra benodigdheden, meer deelnemers of een langer yogafeestje komen er nog bij. 

Per uur/activiteit binnen (kleien, mandala kleuren, nat in nat schilderen, intentiedoosje maken of lieve-briefjesschrift of hanger), activiteit buiten (speurtocht, natuurbelevenis, natuurspel of vrij (begeleid) spelen in natuurspeeltuin e.d.) 40 euro per uur. 

 

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding wordt gegeven tegen een tarief van 40,00 euro per uur exclusief reiskosten.

Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW.

 

Workshops op maat (op locatie).

Toegang 12,50 per persoon.

Op uw locatie 120 euro voor 8 personen. Elk persoon meer kost 12,50 euro. Dit is exclusief reiskosten.

Blijf op de hoogte en ontvang de leukste nieuwtjes van Yoga Bala

Om te kijken of yoga iets voor je is, kun je hier een gratis proefles aanvragen. Uiteraard kunt je ook telefonisch contact opnemen.

Wil je liever geen les in een groep, of heb je een speciale hulpvraag, dan kun je hier een gratis intakegesprek aanvragen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.