Energie van Yoga

We hebben het druk tegenwoordig. We komen steeds meer onder spanning te staan op het werk, privé en in de maatschappij. We leven in een wereld vol met competitie, eisen en verplichtingen. Onze bewegingen neigen bovendien steeds meer naar eenzijdigheid. RSI is hier een typisch voorbeeld van. Bovendien kunnen onze zintuigen en zenuwstelsel overprikkeld raken door de enorme hoeveelheid informatie die we dagelijks via schermen, reclame, kranten en e-mails, maar ook door onze bezigheden binnen krijgen.

 

We staan vaak ook ver weg van onze gevoelens en zijn ons er over het algemeen niet duidelijk bewust van. Of we willen of niet, we worden ook al jong geconditioneerd door onze ouders en de samenleving, zonder dat we vaak beseffen welke invloed dat op onsZelf en het lichaam heeft. Wat je ook doet, je bouwt innerlijke spanning op….

 

Door deze fysieke, mentale en emotionele (onbewuste) stress kunnen in ons lichaam blokkades ontstaan en de energie kan niet meer vrij doorstromen. Ziektes en ongemakken zijn vaak het gevolg. Je vraagt je dan af: Hoe blijf of word ik (weer) energiek? Het beoefenen van yoga kan één manier zijn…….!

 

Het is niet eenvoudig uit te leggen wat yoga is en wat het voor je kan doen. Slechts in het zelf ervaren zitten de antwoorden verstopt om wel of niet van het effect van yoga overtuigd te raken. Wil jij in je huidige situatie daarom eens stilstaan bij wat jou beweegt, niet alleen fysiek, maar misschien ook mentaal, emotioneel of spiritueel ervaar dan de energie van yoga!!

 

Mijn lessen zijn in een rustig tempo, eenvoudig, niet gericht op prestatie, uiterlijk, snelheid en hoeveelheid. De les wordt vanuit een innerlijk referentiekader opgebouwd. Geen ingewikkelde houdingen of riskante series. maar bewegen op een zachte mindfull manier. Mijn yoga gaat uit van wat er in de groep of in jou gebeurd.

 

Als je nieuwsgierigheid is gewekt en je zou het wel eens willen proberen, volg dan eens een (proef-)les bij Yoga Bala. Onder het kopje contact lees je hoe dat gaat of meld je aan via de knop gratis proefles aanvragen.

 

 

Blijf op de hoogte en ontvang de leukste nieuwtjes van Yoga Bala.

Om te kijken of yoga iets voor je is, kun je hier een gratis proefles aanvragen. Uiteraard kunt je ook telefonisch contact opnemen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Wil je liever geen les in een groep, of heb je een speciale hulpvraag, dan kun je hier een gratis intakegesprek aanvragen.