Geboorte in kaart

Wil jij blijvend anders naar gedrag en lichaamsreacties van jezelf en je kind kijken? Denk je wel eens terug aan hoe jij of je kind geboren bent? Hoe was de zwangerschap in de buik van je moeder voor jou? De omstandigheden en ervaringen rondom je geboorte hebben een grote invloed op de rest van je leven. Deze vormen de basis voor je gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. Ook vormt het je vermogen om gezonde relaties aan te gaan vanuit liefde, inlevingsvermogen en vertrouwen. Al deze ervaringen zitten opgeslagen in je lichaam.
 

Door te werken met de methode van Geboorte In Kaart kun je compleet anders leren kijken naar gedrag en stress. Je herkent meer hoe jouw geboorteproces en zogenaamde vroege levens stress impact heeft op de manier hoe jij (en je kind) in het leven staat. Hoe jullie nu met spanningen omgaan. De visie en de kaarten set geven direct inzicht waardoor je jou probleem ziet en (patronen) gaat begrijpen.  Er over te praten is al helend! Jouw gedrag, interactie met jezelf en de ander komt ergens vandaan en is dus heel logisch! Vaak veel meer dan je denkt!

Vanuit mijn eigen ervaring, mijn kennis vanuit (pre-, peri en postnataal wetenschappelijk onderzoek en casu├»stiek, help ik je om je te begeleiden naar de situatie, gedrag of verlangen die jij graag wilt. Het is echt life changing! Door mijn eigen geboorte in kaart te brengen ben ik zoveel meer over mezelf te weten gekomen en begrijp ik meer waarom ik doe wat ik doe en waarom ik bepaalde dingen steeds weer lastig vind. 

In een eventuele vervolgsessie is het mogelijk te kijken naar het oude besluit wat je toen nam om een gebeurtenis of situatie aan te gaan, te overleven of je te dienen bij je geboorte. Je hebt het gedrag, lichaamsreactie niet meer niet meer nodig. Het beseffen hiervan zorgt voor acceptatie en verandering. Je kan bewust kiezen. Wanneer je dieper dit veld van informatie wilt herkennen en herschrijven kan ik je individueel en in je eigen tempo begeleiden om bijbehorende of overgedragen emoties, gevoelens en patronen dieper te (door-)voelen, te laten oplossen en in het dagelijkse leven te veranderen.

 

Een Geboorte in Kaart sessie duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Na afloop krijg je een verslag thuis gestuurd. Vervolgsessies duren 1 uur.

Blijf op de hoogte en ontvang de leukste nieuwtjes van Yoga Bala.

Om te kijken of yoga iets voor je is, kun je hier een gratis proefles aanvragen. Uiteraard kunt je ook telefonisch contact opnemen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Wil je liever geen les in een groep, of heb je een speciale hulpvraag, dan kun je hier een gratis intakegesprek aanvragen.