Lesinformatie

Deze website is niet meer vigerend. Per 1 september 2020 stop ik na 16 jaren met plezier les te hebben gegeven met mijn groepslessen.Tijd voor een nieuwe richting met mijn onderneming. Je kunt bij mij nog steeds terecht voor individuele begeleiding, lichaamsgerichte coaching en consulten. Voor actuele informatie over mijn diensten kun je eind 2020 kijken op www.jewijzelichaam.nl.

 

Wil je meer lezen over mijn missie en inzet van mijn kennis en ervaring op gebied van vroege levensstress, kijk dan ook op www.ex-couveusekinderen.nl. Voor de tarieven en locaties en lesbenodigdheden zie onder betreffende pagina.

 

Na de proefles ontvang je een enveloppe met een intakeformulier, cursusvoorwaarden en een toelichting op de cursus. Een inschrijving voor een blok is pas definitief na het inleveren van een papieren intakeformulier. Wil je bovengenoemde informatie eerder inzien, dan kun je deze documenten opvragen via het contactformulier.

 

Op www.yogabalashop.nl vind je mijn privacybeleid.

 

Energie van Yoga!

Blijf op de hoogte en ontvang de leukste nieuwtjes van Yoga Bala.

Om te kijken of yoga iets voor je is, kun je hier een gratis proefles aanvragen. Uiteraard kunt je ook telefonisch contact opnemen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Wil je liever geen les in een groep, of heb je een speciale hulpvraag, dan kun je hier een gratis intakegesprek aanvragen.