Reacties

Individuele begeleiding:

 

Ik heb van jou opnieuw - nu vanuit het voelen - geleerd voorwaarden te scheppen om mezelf te kunnen hanteren in moeilijke situaties. En ben heel blij met de yogatools die je me hebt aangereikt.

De betrokken, kundige, persoonlijke en bijzondere manier van kijken heb ik ervaren als helpend en ondersteunend; het gaf me veiligheid en ruimte om te werken aan mijn doelen. Dank je wel.

Hanneke

 

Wekenlijkse yogales:

Bij mijn wekelijkse les bij Yoga Bala ben ik even helemaal bij mezelf. Dagelijkse gedachten die me bezig houden zet ik dan gemakkelijk van me af omdat lichaam en geest is wat dan telt. Regina begeleidt rustig, duidelijk en zorgvuldig. Zij benadrukt dat het niet om presteren gaat maar dat het om het innerlijke gevoel gaat welke de oefeningen oproepen. Yoga bij Yoga Bala is onderdeel voor mij om meer rekening te houden met mijn wezen.

Wulf, 63 jaar

 

De yogales van Regina is voor mij iedere week weer een moment om naar uit te kijken. Regina is zeer ervaren, rustig en in echt contact met haar yoga studenten. Haar empathische en respectvolle manier van lesgeven zorgt voor meer bewustzijn in het hier en nu en is voor mij een weg naar ontspanning.

Yvonne

 

De wekelijkse yoga is voor mij een heerlijke manier om even helemaal te onthaasten, het hoofd leeg te maken en weer in contact met mijn lijf te komen. Deze ontspanning hou ik gedurende de week nog lang bij me.”

Thea

 

Yoga:

Luisteren, Bewegen,

Innerlijk, Beleven!

Ada

 

In mijn hectische leven is de dinsdagavond heel belangrijk. Tijdens de yoga-les kom ik helemaal tot rust en kan ik alle indrukken van de week helemaal los laten. Ik kan mij weer helemaal opladen. De dinsdagavond slaap ik altijd het beste van de hele week.

Regina heeft een warme persoonlijkheid. Zij geeft hele fijne lessen waarbij oefeningen, ontspanning en het leren voelen van je lichaam centraal staan.

Nicole

 

Regina geeft professioneel les en staat open voor vragen van haar cursisten. Als daar behoefte aan is, reikt ze ook specifieke oefeningen voor thuis aan. Hierdoor zijn klachten die ik al lange tijd had, een stuk minder geworden!

Marjolein

 

Yogarelaxmoment for kids:

Ik vind het fijn, ik vind het leuk en rustgevend.

Edith

 

Wij hebben Yoga Bala gevraagd om mee te kijken naar de slaapproblemen van onze 9-jarige dochter. Met de hulp van Regina hebben we handvatten gekregen om haar te helpen ontspannen en rust te krijgen. Ze heeft erg genoten van de sessies die ze gehad heeft en tot slot hebben we van een gezinssessie genoten. Onze dochter is meer in controle nu ze kan kiezen uit een aantal yoga oefeningen als ze problemen heeft om in slaap te vallen.

Familie Verschuren

 

 

 

Blijf op de hoogte en ontvang de leukste nieuwtjes van Yoga Bala.

Om te kijken of yoga iets voor je is, kun je hier een gratis proefles aanvragen. Uiteraard kunt je ook telefonisch contact opnemen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Wil je liever geen les in een groep, of heb je een speciale hulpvraag, dan kun je hier een gratis intakegesprek aanvragen.