Tarieven

Volwassenenyoga

Het lesgeld bedraagt 100,00 euro per 10 lessen. Mocht je na het volgen van een gratis proefles besluiten om het blok te volgen dan betaal je dus 9 lessen = 90,00 euro. Stap je later in het blok in, dan betaal je het aantal resterende lessen x 10,00 euro.

Je verbindt je voor de duur van het lesblok. Dat betekent dat je het hele cursusbedrag betaalt, ook als je verhinderd bent of besluit tussentijds te stoppen. Hiervan kan alleen afgeweken worden als dit van te voren overeengekomen is. Bij langdurige ziekte of zwangerschap is er eventueel een regeling mogelijk.

Je kunt het lesgeld voor het begin van een blok in de (eerste) les ter plekke contant voldoen of overmaken op girorekeningnummer NL64INGB0004926371, BIC: INGBNL2A t.n.v. Regina Heida, Hoogland, o.v.v. lesgeld Yoga Bala en het bloknummer.

 

Seniorenyoga

Voor seniorenyoga geldt een gereduceerd tarief van 6,00 euro per les waarbij per seizoensblok betaald wordt. Om te bepalen of deze vorm iets voor je is, ben je welkom om 3 proeflessen ad 18 euro te volgen. Hierna kun je zonder verplichtingen besluiten om wel of niet door te gaan. Betalingen verlopen via Sandra van der Werf van het Inloophuis De Ontmoeting.

 

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding wordt gegeven tegen een tarief van 60,00 euro per uur exclusief reiskosten.

 

Consulten

Thema consult of persoonlijke mini-opstelling

1 consult duurt 30 minuten en kost €35,-

 

Geboorte in kaart consult:

€ 135,00 euro per consult van 2-3 uur

 

Yogarelaxmoment for kids

Eerste kennismaking/intake is 7,50 euro voor 20 - 30 minuten op een locatie of thuis. Vervolgafspraken kosten 17.50 euro per half uur  bij je thuis. Op een andere locatie moet ik de huurprijs doorberekenen en zal de prijs rond de tien euro hoger zijn. Indien mijn gezinsagenda het toelaat, kan ik ook s’ avonds afspreken. Een telefonisch consult kost 12,50 per half uur. 

 

Workshops op maat (op locatie)

Toegang 15,00 per persoon.

Op uw locatie 120 euro voor 8 personen. Elk persoon meer kost 15,00 euro. Dit is exclusief reiskosten.

 

Reiskosten algemeen: Per rit reken ik 2,50 euro binnen een straal van 5 kilometer. 3,50 euro voor 10 kilometer. Verder weg, dan prijs in overleg. 

 

Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW.

Blijf op de hoogte en ontvang de leukste nieuwtjes van Yoga Bala.

Om te kijken of yoga iets voor je is, kun je hier een gratis proefles aanvragen. Uiteraard kunt je ook telefonisch contact opnemen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Wil je liever geen les in een groep, of heb je een speciale hulpvraag, dan kun je hier een gratis intakegesprek aanvragen.